blog tempat untuk kita meluah rasa, mengekpresi diri, bukan mempertimbang pandangan atau cuba menjadi sesuatu yang lain. blog tempat kita menjadi asli, tempat kita menjadi diri sendiri, bukan bayangan yang khalayak agungkan.

selamat tahun baru !

hee~
rasa bahagia bila baca post mimiey dan aeton !
mereka turut akan pulang ke campus masing masing.
hahaha *gelak setan* selama ni aku jeles korang cuti lama lama.
wee~ nampak sangat la aku kawan ta guna kan?

okay, tukar topik.
jadi semalam saya telah ber overnite buad kali kedua !
hebad bukan?
so semalam masa tengah berguling guling melayan hormon berlebihan masa baca novel
aku dengar lah si dira and tia pungpangpungpang call sana call sini
malas na ambil tahu sebab da terlekat dengan novel hee~ tuptaptuptap pukul 4.30 dyorang
ajak keluar ke melaka, sambut new year la konon nya. then terdetik pulak na overnite.
gedik jeh kan ? so pukul 5.30 plan nya na bertolak , ho lupa pulak. yang join kerjasama
nie aku, hani tia dira aien dan wan.cukup lah kot kiteorang semua di jaga lelaki dayus yang sorang uh.dipendekkan cerita, kereta sewa nya lambat lah jugak sampai kat kolej.jadi bertolak pun lambatlah.ha, tengah tunggu kereta nabil ngan nafiz pun datang join outing kali nie.so kiteorang set off dengan dua kereta lah.sampai sampai terus makan and beli tiket wayang.at first aku memang sumpah ta mahu tengok cerita hantu, waa aku memang penakut doe.tapi sebab semua pun na tengok, aku pun ikut jelah.yang menarik nya dyorang ajak tengok dua cerita sekali.so beli lah tiket JANIN and HANTU MAK LIMAH BALIK RUMAH. okay lah jugak cerita janin uh, sebab aku ngan wan asyik bagi ulasan jeh sepanjang cerita uh.aku konfem orang sekeliling mesti tension kiteorang bising.so mase 2nd movie, aku biar ain duduk dengan wan, rupe nya lagi teruk.asyik gaduh jeh.mati melayan budak baru cukup umur nie.tapi sumpah doe, rindu pulak kat ruma dengar cerita uh cakap perak.haha bangga seketika.okay, then da habes uh, jalan jalan kat padang, kena halau dari padang, lari ke mcd, lepak kat area taming sari, kembali kat mcd balek and at last kiteorang ke pantai puteri ! ceh, gaya macam best jeh.tapi oke lah walaupun aku sorang jeh yang maen air.bla bla bla, nyanyi3, meleweh, tidurkan ain, berlari lari, dah pagi ! then breakfast and balek kolej. 9.30 aku tidur 10.40 da terjaga.cukup keh na cover overnite uh? biasa nya lau stay up sekalipun aku terbongkang sepanjang hari.pelik jugak, mungkin aku dapat power baru sempena new year nie kot? haha meleweh jeh~


errr, post aku membosan kan kan ? maaf lah, tade bakat jadi penulis lah thu.haha

4 comments:

  1. happy new year juge :3
    sayang kau >.<

    ReplyDelete
  2. hah , apesal tak tido dalam laut je terus ;p

    ReplyDelete
  3. hahahaha
    best ye hanna kite overnite..
    kak limah oiii
    enayah....

    ReplyDelete