blog tempat untuk kita meluah rasa, mengekpresi diri, bukan mempertimbang pandangan atau cuba menjadi sesuatu yang lain. blog tempat kita menjadi asli, tempat kita menjadi diri sendiri, bukan bayangan yang khalayak agungkan.

mata biru

ouh mata biru,
saye suka sangat sangat pada awak tahu ta ?
da lame saya menaruh harapan kat awak,
waa tapi awak buad ta layan jeh kan,
tahu lahh awak duduk dalamkotak yang gerak gerak uh,
tapi jangan lah berlagak sangat doe,
haha awak tahu ta tiap tiap hari pun saye tungggu awak text saye,
walau pun saye tahu thu memang amat mustahil,
walau saya tunggu 5 tahun lagi pun,
jadi dalam masa 7 tahun mungkin lah awak akan text saye,
ha, tengok,
saya da pandai merepek sejak kenal awak,
adoi,
mata biru mata biru,
kenapalah saya kena jatuh hati pada awak,
setiap kali crush pun mesti pada orang yang salah.


*isi kandungan memang agak kabur, tapi jangan risau next post saya jelaskan segala nya*
*wink wink*

2 comments:

  1. aku keh ? ngahahha :D

    (tgh brangan maw beli kontek lens biru T___T)

    ReplyDelete